Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Tahad kauem elada? Aga palun!

Postitatud

Mul on häid uudiseid. Ja mitte lihtsalt häid, vaid issand-jumal-ma-ei-usu-oma-silmi-kui-häid uudiseid! Ma olen nimelt teada saanud igavese elu saladuse ja kui sa nüüd arvad, et ma olen liiga palju kohvi joonud, siis on sul õigus.

Täpselt nii ongi: mida rohkem sa kohvi jood, seda kaugem sa elad! Pühkigu ahned sugulased huuled sinu varandusest puhtaks! Sa elad veel vähemalt sada aastat ja ainult tänu sellele, et Sofi blogi loed.

Ei usu mind?

Äkki usud siis teadlasi?

Lõuna-California Ülikooli teadurid on kindlaks teinud, et inimesed, kes joovad päevas vähemalt ühe tassi kohvi, surevad 12% väiksema tõenäosusega kui need, kes hommikukohvi vahele jätavad. Jutt käib enneaegsest surmast, kuigi ega ma päris täpselt ei tea, milline see õigeaegne surm on. Ja vähe sellest, too number kasvab sedapidi, mida enam sa päeva jooksul kohvi sisse kallad! Kaks tassi päevas ja ellujäämise tõenäosus hüppab 12% pealt 18-ni! Kas pole cool? Arvuta nüüd ise, kui kaua sa elad, kui sa päevas viis tassi jood! Joo kümme ja elad igavesti!

Hea küll, hea küll. Ma juba kuulen, kuidas sa teiselpool arvutiekraani kõva häälega naerad ja selle lollaka Sofi blogi enam mitte kunagi lugeda tõotad. Aga pea hoogu, minu jutt toetub teaduslikele uuringutele.

Too ellujäämise jutt on muidugi suhteline, seos kohvi ja suremuse vahel puudutab teadlaste hinnangul südamehaigusi, vähki, insulti, suhkruhaigust ja hingamisteede ning neerude puudulikkust. Autoõnnetuste ja uppumise eest kohv sind vähemalt selle uuringu põhjal ei kaitse, kuigi minu meelest on järve hüpates suurem tõenäosus ellu jääda, kui sa eelnevalt pudeli viina asemel liitri kohvi sisse valad.

Vähemalt on nüüd teaduslikult kinnitatud see, et mida rohkem sa kohvi jood, seda väiksema tõenäosusega sa paljudesse haigustesse haigestud. Ja minu meelest on see imeline uudis!

Sofi

Kohvihull blogiprintsess

40 postitust

Mis juhtub, kui Lavazza ja MacBook Pro kahekesi terveks ööks tuppa kinni panna? Juhtun mina. Mulle meeldib kohv ja kirjutamine, kõige rohkem aga kohvist kirjutamine.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!