Astuge kohvimaailma võluvasse sfääri, kus iga kohv avab endas elegantse loo. Meie uued erimärgistusega kohvid ei ole lihtsalt kohvid, need on poeetilised rännakud, täiendatud muusadest inspireeritud nimedega, mis kõrgendavad kogu kohvielamust.
100% araabika Heirbloom
Naudi Yirgacheffe’i võlusid! Forest Muse nimetuse all tähistame päritolumaakohvi, mida kiidetakse selle keeruka ja erilise maitse poolest. Kohv pärineb väiksematest istandustest merepinnast kõrgemal, ulatudes 1600 kuni 1800 meetrini. Forest Muse kohv pakub erksat ja tsitruselist happesust koos täidlase kehaga. Avasta mitmekihiline ja keeruline maitseratas, kus mocha kohtub lilleliste ja vürtsiste elementidega. See märgtöödeldud kohv kannab endas šokolaadi, lillede, ürtide ja tsitruseliste maitsete noote, olles samas austusavaldus Metsamuusa luulelisele elegantsile.
Maitseprofiil: Magus ja lilleline
Maitsenoodid: Metsamarjad, mustikad ja bergamot
Piirkond: Yirgacheffee, Etioopia
Kõrgus: 1600-1800 m
100% araabika Caturra, Yellow & Red Catuai
Astuge teekonnale koos La Pastora, meie aarete muusaga Costa Rica Tarrazú piirkonnast. Pärinedes kõrguselt 1200 kuni 1900 meetrit, on see ühe päritolu kohv täielik maitsete aare. Sortidega nagu Caturra, Red ja Yellow Catuaí, avaneb La Pastora lugu, kus üle 80% põllumeestest haldab väikeseid istandusi, kasvatades väga hinnatud kohvi. Iga lonks on rikkuse ja tasakaalu sümfoonia, kajastades Treasure Muse’i elegantsi noote.
Maitseprofiil: Rikkalik ja tasakaalustatud
Maitsenoodid: Õun, aprikoos ja punane sõstar
Piirkond: Tarrazú piirkond, Costa Rica
Kõrgus: 1200 – 1900 meetrit
100% araabika – 20% Bourbon, 50% Catuai, 30% Pache
Koge vabadust meie kohviga Marcala piirkonnast Guatemalas. Marcala on tuntud oma jätkusuutliku põllumajanduse poolest ning toodab single-origin kohvi, mis saadakse kõrgustelt 1200 kuni 1500 meetrit. See kohv tähistab mitte ainult ühe lonksu, vaid vabaduse kuulutust. Puhta ja puuviljase profiiliga Guatemala räägib ehtsast Marcala loost, kus on tunda jasmiini, passionsõstra ja peene rummi nüanssi. Iga lonks kõlab koos vabadusega, mida kohvi kasvatamine kohalike talupidajate eludesse toob.
Maitsenoodid: Šokolaad, mustikas ja mandel
Maitseprofiil: Puhas ja puuviljane
Piirkond: Marcala, La Paz, Guatemala
Kõrgus: 1200-1500m
Soovitame nende eksootiliste kohvide täiuslikuks valmistamiseks erinevaid meetodeid nagu Chemex (loe lähemalt, kuidas Chemexiga kohvi valmistada SIIT), AeroPress või V60. Avastage maitsete täielik spekter ja tõstke oma kohvielamus uuele tasemele, kasutades iga meetodi pakutavat täpsust.