Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Peedi-pähklisai

Merilini peedi-pähklisai on jõukohane ka muidu tagasihoidlikele küpsetajatele. Imelihtne retsept, mis põhjustab tõenäoliselt kogu-saia-korraga-laualt-kadumist.

Vaja läheb:

0% tehtud

Tee nii:

*Peedipüree valmistamiseks lõika kooritud, toores peet tükkideks ja töötle blenderis vähese veega püreeks.

Sega omavahel jahu, sool ja pärm. Lisa käesoe vesi, õli, peedipüree ja hakitud küüslauk. Sega kõik kokku ja sõtku tainast 3-4 minutit. Vormi siis palliks ja jäta köögirätiku alla sooja kohta 1-2 tunniks sooja kohta kerkima.

Haki kreeka pähklid väiksemateks tükkideks. Lisa tainapätsile veidi jahu ja sõtku sisse pähklitükid. Vormi tainas palliks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee noaotsaga saiapätsile kerge sisselõige. Jäta veel 15 minutiks rätiku alla kerkima.

Küpseta saia 180 kraadises ahjus 30-40 minutit.

Enne lahtilõikamist lase pätsil 10 minutit jahtuda.

Retsepti autor: Koogikontor

KAFO

KAFO

84 postitust

Mis sobib kõige paremini tassi kohvi juurde? Teine tass kohvi.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!