Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Mu kohvimasinal on nimi!

Postitatud

Ma olen armunud. Nagu päriselt. Kui sa teada saad, kellesse ma armunud olen, läheb sinuga täpselt samamoodi! Vaatad korra otsa ja kukud pikali, ma garanteerin! Oled valmis?

Nii, istu kenasti põrandale, nii on kukkumine ohutum. Võta läpakas sülle, tee guugel-muugel lahti (nii nimetab Google’it mu poeg) ja kirjuta otsiaknasse “Kert Kaljula”. Nüüd vajuta piltide peale. Vajutasid? Tore, ma ootan viis minutit, kuni sa taas meelemärkusel oled.

Ma tean, mida sa tunned. Selline mees ja müüb kohvimasinaid! Täielik kaks-ühes lahendus, hahahaa! Ma olen nagu reaalselt kade selle naise peale, kes temaga korterit jagab. Kohvimasin ei lähe kunagi katki ja kui lähebki, toob Kert kohe uue! Müügimeestel on ju värsketele mudelitele piiramatu ligipääs, eksole?

Aga olgu, jätame tobedad naljad nüüd kõrvale. Kuidagi pean ma su tähelepanu ju püüdma ning selge see, et Kerdi abiga õnnestub see palju paremini kui sajandat korda Mariannest jahudes. Seda enam, et Kert kirjutas hiljuti ühe hädavajaliku artikli, mille otsa ma täiesti teadlikult komistasin.

Ühesõnaga, Kert müüb espressomasinaid ja jagab minusuguste rõõmuks näpunäiteid, kuidas need kauem töötavad. Esiteks tuleb kohvimasinasse nagu toidunõudesse suhtuda. Kui sa räimega tomatis ühele poole jõuad, lased sa taldriku veega üle, eks? Novot, kohvimasinaga tuleb sama teha. Kui Jura undama paneb, et nüüd on teda puhastada vaja, suhtu sellesse täie tõsidusega ning ära lükka tähtsat toimingut edasi. Tee kõik täpselt nii, nagu manuaal ette näeb. Või helista Kerdile ja lase tal seletada:) Hahahaa, on tal jee sinu- ja minusuguste jaoks aega, unistame edasi!

Teine oluline asi on kohvimasinat ainult selleks ettenähtud vahendite ja puhta veega pesta! Marianne otsustas kord seebi ja Värskaga oma kohvimasinale kallale minna. Eks ta oli natuke tipsutanud ja püüdis seltskonnale nalja teha, aga veel nädal aega polnud tema juures kohvil võimalik käia, sest see maitses nagu… noh, nagu ta oleks seebi ja Värskaga tehtud.

Kolmandaks püüa kohvimasinat puhastades seda mitte ära lõhkuda. Mina kipun sarnaste toimingute ajal alati närvi minema ja kahju on vältimatu. Võta aega, vaata YouTube’is vastavaid videoklippe ja loe kasutusjuhend rahulikult läbi. On täiesti hämmastav, kui palju just eriti viimasest kasu võib olla!

Ja lõpuks pese oma masinat regulaarselt. Ära püüa teda tüssata, ta võib loll ja elutu välja näha, kuid on tegelikult tark ja elus. Mina panin oma kohvimasinale isegi nime: Kert. Võid püüda ära arvata, kelle järgi, hahahaa.

Sofi

Kohvihull blogiprintsess

40 postitust

Mis juhtub, kui Lavazza ja MacBook Pro kahekesi terveks ööks tuppa kinni panna? Juhtun mina. Mulle meeldib kohv ja kirjutamine, kõige rohkem aga kohvist kirjutamine.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!