Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

    Kuidas valmistada kuuma šokolaadi?

    Ehe kuum šokolaad pole sugugi tavaline kakaojook, vaid eriti tihe ja luksuslik rüübe, see on magusroog omaette.

    Kuidas valmistada kuuma šokolaadi?

    Checklist

    Tööriistad mida vaja

    0% tehtud

    Valmistamine ja serveerimine

    Valmistamine:

    Pliidil kasuta paksupõhjalist potti, soojenda piim ning alles siis lisa šokolaadipulber – külmas piimas pulber ei lahustu. Seejärel kuumuta segades jooki kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (ca 70 C). Kreemjas ja ühtlaselt tummine jook on valmis.

    Mikrolaineahjus lase piim kõigepealt soojaks (30 sek, ca 40 C), sega sisse šokolaadipulber ning pane uuesti 30 sekundiks ahju. Valmib kuum ja tiheda kontsistentsiga šokolaadijook.

    JURA automaatne piimavahustuskann teeb joogi valmis 3 minutiga! Vala kannu 200 ml piima ja lisa 1 kuhjaga supilusikatäis šokolaadipulbrit.
    Serveerimine

    Serveerimisel võid šokolaadile lisada vahukooremütsi, peale riputada kaunistuseks kakaopulbrit või šokolaadilaaste. Kui soovid, lisa maitseks kaneeli, brändit või likööri.

    KAFO

    KAFO

    84 postitust

    Mis sobib kõige paremini tassi kohvi juurde? Teine tass kohvi.

    Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!