Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Kaks tonni kohe kätte!

Postitatud

Lõpuks ometi! Minu tänasest loost on võimalik reaalset materiaalset kasu saada. Uskumatu, eksole? Loed ühe blogipostituse läbi ja teenid tohutult raha. Kes nii lolli juttu usub? Noh, jumala pärast, ära usu ja roni Delfisse tagasi. Teine võimalus on kaks minutit kannatlik olla ja – mine tea – äkki ikka on nii, nagu ma lubasin.

Ma pean alustama sellest, KAFOl on uus koduleht. Ja kui Sa ei tea, mis on KAFO, siis pole Sa ilmselt kunagi elus head kohvi joonud. Ei-ei, ma ei räägi KAPOst, kuigi sealgi pakutakse ülekuulatavatele kohvi, vähemasti filmides on nii, et alguses tuleb üks võmm ja karjub kahtlusaluse peale, siis tuleb teine ja pakub sõbralikult suitsu ning kohvi. Bad cop, good cop, küllap oled kuulnud. Aga bad coffee, good coffee kontseptsiooni tead? Jood terve elu laket, ent satud siis KAFO kodukale ning jood terve ülejäänud elu ainult head!

KAFO on seltskond kohvifänne, kes tegid oma firma ja müüvad minusuguste rõõmuks normaalseid ube ja masinaid. Kui ei usu, mine ja vaata oma silmadega: www.kafo.ee. Ma ei kilkaks nagu teismeline, kui poleks paari päeva eest nende uut veebikujundust nähes peaaegu minestanud. Jumala pärast, nagu oleks Metropolitani või Pradosse sattunud, ainult et ristilöödud Jeesuste asemel on seintel espressomasinad ja kohvipakid.

Ma poleks uskunud, et tavaline veebipood võib mind esteetiliselt niimoodi erutada. Heakene küll, ma olen kohvifänn ja ilmselgelt kallutatud, aga ikkagi: teed lehe lahti ja silm lööb kohe särama, justkui sõidaksid trollibussis ja Karl-Erik Taukar tuleb järsku peale. No küll on ilus, midagi pole teha!

Kunstimuuseumist ja Taukariga trollibussist eristab KAFO kodulehte see, et Sul on reaalselt võimalik sealt midagi kaasa võtta. Püüa Louvre’ist Mona Lisaga minema jalutada, hiljemalt välisukse juures jooksevad turvamehed Su pikali. KAFO veeb on aga sisuliselt pood. Ja mitte tavaline, vaid kohvipood! Kui nad kuidagi kohvilõhna kah arvutisse suudaksid võluda, ei peaks kodust väljumagi. Vajuta aga nuppe, täida ostukorv ja voilà: tippkohv on natukese aja pärast ukse taga. Kui ei usu, mine piilu ise. Ent ole hoiatatud: see kogemus võib sõltuvust tekitada! Minul tekitas ja olen nüüd hädas, sest lubasin Mihklile (oma pojale), et viin ta koolivaheajal Stockholmi, aga tellisin eile KAFOst järjekordse espressomasina ja meie lõbureis lükkub edasi. Nüüd triivin ma oma jutuga vist ei-tea-kuhu, seda enam, et lubasin alguses suure suuga raha.

Mul on nimelt KAFOga diil: mine telli endale nende kodukalt ükskõik mida, kasvõi kümme kohvimasinat, ja mina maksan Su ostust 5% kinni (või noh, tegelikult maksab KAFO, aga mulle meeldiks mõelda, et see olen mina). Kirjuta tellimuse vormistamisel ostukorvis vastavasse lahtrisse salajane sooduskood ja hind kukub mürinal.

Kui palju on “mürinal”? Noh, kui Sa tellid näiteks kümme Jura Giga X3 espressomasinat (ja ma ei näe ainsatki põhjust, miks peaks keegi vähem tellima), hoiad Sa minu sooduskoodiga kokku 2274 eurot! Oleks mulle keegi siukest allahindlust teinud, võiksin ma pojaga koolivaheajal Phuketile lennata!

Ikka veel siin? Keri aadressile www.kafo.ee ja kuku raha teenima! Ah et kood? Aga palun: “sofi”. Ja kiirusta, sest läbirääkimiste tulemusena kehtib kood kuni 30.11.2017!

Sofi

Kohvihull blogiprintsess

40 postitust

Mis juhtub, kui Lavazza ja MacBook Pro kahekesi terveks ööks tuppa kinni panna? Juhtun mina. Mulle meeldib kohv ja kirjutamine, kõige rohkem aga kohvist kirjutamine.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!