Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Jäine kamaparfee jõhvikate, sarapuupähklite ja kohviga

Jahutav jäine kamaparfee jõhvikate, sarapuupähklite ja kerge kohvimekiga sobib imehästi EV100 juubeli tähistamisel pidulauale sättimiseks. Plussiks selle elegantse magusroa valmistamisel on lihtsus ja mugavus. Tulemuseks on samas maitseküllane ja mõnus jäine magusroog, mis suudab iga pidusöögi krooniks olla. Krõmpsuvad sarapuupähklid ja hapukad jõhvikad toetavad parfeed kodumaise paitusega, magususust aitab samas kerge mõrkjusega tasakaalu viia tibake lisatud head kanget espressot. Kes soovib aga eriti pidulikku maitsenüanssi lisada, võib parfeele sisse segada veel pitsikese Vana Tallinna likööri.

Vaja läheb (6-8le inimesele):

0% tehtud

Tee nii:

Püreesta osa jõhvikatest koos suhkruga ühtlaseks. Jäta osa jõhvikaid terveks. Vahusta koor. Sega omavahel vahustatud koor, toasoe toorjuust, kamajahu, purustatud ja terved jõhvikad (jäta veidi jõhvikaid kaunistamiseks), espresso, metspähklid (jäta osa kaunistamiseks) ja liköör. Sega läbi ja kalla kilega kaetud keeksivormi või säilituskarpi. Kaunista pealt jõhvikate, pähklite ja kuivatatud sinililledega. Aseta sügavkülma vähemalt neljaks tunniks. Veidi enne serveerimist tõsta parfee toatemperatuurile. Lõika kuuma vette kastetud noaga parajad tükid. Serveeri kohe. Säilita sügavkülmas.

Retsepti autor: Tuuli Mathisen

KAFO

KAFO

84 postitust

Mis sobib kõige paremini tassi kohvi juurde? Teine tass kohvi.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!