Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Sandra Raju: “Ma olin kohvi DJ!”

Postitatud

Sandrast kiirgab energiat igal hetkel ja temaga kohtumise järel oli esimene mõte: lähen trenni! Kohe!

Sandra Raju on Baltikumi esimene ja ainus Nike Training Club’i (NTC) Master Trainer ja üks maailma umbes 100-st nii kõrgel tasemel treenerist. Sandra vastutada on Nike’i tippsportlaste ja treenerite poolt välja töötatud programmi areng Eestis, Lätis ja Leedus. Ja selguse huvides olgu öeldud, et aeroobikast on Nike’i treening sama kaugel kui sussid tossudest.

JURA Z6 veetis Sandra köögis ühe kuu ja andis oma panuse tervema ja sportlikuma Eesti loomisesse. Sest kohvi joob Sandra meelsasti ja rohkesti. Aga ta ei vaja kohvi äratajana või energialaksuna – ta on ärkvel isegi ja energiat jagub niigi! – kohv on Sandrale puhas nauding heast maitsest. Ja selle hea maitsega kohvi nimel on ta valmis iga kell sõitma linna teise otsa, kui lähemal sama head ei pakuta.

Sandra palub end nimetada treeneriks ja liikumisentusiastiks. Ta on pärit sportlikust perest, kogu elu olnud ise sportlik, tegelenud kõikmõeldavate spordialadega tantsust triatlonini.

Esimest kohvimaitset mäletab ta lapsepõlvest, kui isa vahel pühapäeva hommikuti viljakohvi tegi. Tutvus päris-kohvi maitsega sai alguse ülikoolis. Ja edasi, eelkõige rohketel reisidel on kohv aina olulisema seltsilisena Sandra kõrvale sattunud.

Kohv maitseb Sandrale väga. Päevane tasside arv võib vahel ulatuda 6 tassini. Seepärast käis korra peast läbi ka mõte kohvist võõrutamisest, aga… Sandra on tulemuste-inimene ja kuna sel programmil head tulemust ei olnud, siis sinnapaika see võõrutuskatsetus ka jäi:)

Niisiis. JURA ja Sandra. Hommik algab kohviga. See hommikukohv on teraapiline, eks? Ja trenni juurde sobib kohv ka väga hästi. Ja nii see päev siis läheb. „Ei tasu minna äärmustesse, mõistlikus koguses on kõik OK!“ Enesetunne ütleb, kui palju, mida ja millal. Sandrat nähes ei kahtle hetkekski, et tal on tasakaal igas punktis parimal viisil paigas.

Senised hommikud pätikohvi või presskannukohviga olid „lihtsale maalapsele“, nagu NTC maailma juhtivaid treenereid end nimetab, head küll. JURA espressomasina perfektse kohvi lubadusse suhtus Sandra pigem skepsisega. Aga kuu JURA Z6-ga suutis teda veenda, et kohvil ja kohvil on ikka vahet küll. „Elu JURA-ga on ikka jube mugav ja kohv maitseb nii hea!,“ kiidab Sandra, kes on veendunud, et espressomasina kohvi teeb heaks hea masina ning kvaliteetsete ubade koostöö. Ja ubadest eelistab ta tumedamat rösti ja tummisemat maitset.

Sandra uudistas ja proovis läbi kõik espressomasina võimalused: „Reguleerimise võimalus on äge – ma olin nagu kohvi DJ, keerasin korralikult kangust peale!“ Pikast kohvijookide menüüst leidis inimesi spordiusku pööraja oma uue lemmiku – flat white.

Et uus lemmik on piimakohv, nõuab see espressomasina omanikult igapäevast piimasüsteemi puhastust. Mhmh. Hea masin vajab ikka natuke hoolitsust ja pai ka. „Noojah, kui nüüd päris-päris-päris aus olla, siis – natuke tüütu see ju on… Aga kui arvestada, missuguse täiusliku kohvi sa selle väikese vaeva eest vastu saad – siis see on küll rohkem kui aus diil.“

Sooja ja särava ja ülipositiivse Sandraga jutuajamise lõpus jääb talle kahetsus, et JURA-kuu juba läbi on ja meile kahetsus, et trenniriideid seljas pole. Oleme oma heakohvi pisiku levitamisega sedapuhku korralikult spordipisikuga vastunakkuse saanud ja see asi tuleb lahendada – täna!

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!