Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

JURA espressomasinaga on eksida võimatu!

Postitatud

Rolf Roosalu on väga omanäoline ja võimekas artist, kes lõi tervel Eestil hinge kinni „Su nägu kõlab tuttavalt“ Farinelli aariaga – täiesti võimatu unustada!!!

JURA E8 espressomasin läks selgest uudishimust andeka Rolfi ilusasse kööki ja jäi sinna terveks kuuks.

Rolf ei ole hoopiski mitte kohvisõltlane, kelle päev ilma hommikuse kohvidoosita alata ei võiks – võib küll. Mõni päev on tahtmine alustada päeva teega, mõni päev klaasi värskelt pressitud mahlaga. Kohv pole äratuseks ilmtingimata vajalik, pigem siis, kui on tahtmine nautida kohvi maitset. Ja siinkohal on meiepoolne äratundmine hingesugulasest suur – kui kohvisõber lähtub mitte lihtsalt kofeiinivajadusest, vaid tõesti hea kohvi maitsest. 🙂

Aga kui juba kohv, siis on Rolfi kohvi-tööriistaks presskann. Ja suvel maakodus on täiesti mõnus lihtsalt pätikohv. Üle 1-2 tassi kohvi Rolfil päevas ei kulu. Kolmanda ekstratassi tekitavad erandina muusiku ülipikad tööpäevad, kus lisakohv kulub seltsiks autoroolis olles kusagilt tulles-minnes – siis juba tõesti tõhusa väsimuse-peletajana. Rolf naudib kohvi kõige enam seltskonnajoogina – kohvikus, sõpradega, igasugu üritustel – siis on kohv ekstra omal kohal ja mõnus.

JURA E8 suutis jätta endast lauljale aga väga hea mulje. „Masina mugavus ja kiirus suutsid üllatada. Ja kohv, vastupidi, oli üllatusteta samal kõrgel tasemel kogu aeg – tead juba ette, missugune hea tulemus sind ootab iga kord.“ Professionaalne tase! Nagu Rolf ise.

„Ja selle kõige eest tahab ta vastu ainult vahel väikest hooldamist, mis omakorda on naeruväärselt lihtne, sest masin ise seletab sulle vajalikud detailid ning eksida on praktiliselt võimatu.“

Siinkohal anname kindla lubaduse hoida mai teisel nädalal teleka ees pöidlad tugevasti peos, kui Rolf Eesti eurolaulu tiimis Kiievi lavale astub. Edu ja rõõmu!

KAFO

P.S. Loodetavasti on Kiievi backstage’is hea kohv:)

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!