Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Ott Lepland ja JURA Z6 – kaks tassi musta kohvi meega on hommikunorm

Postitatud

Hea laulja on tavapäraselt ka väga hõivatud laulja ja Ott Lepland tööpuuduse üle ei kurda. Toetamaks meie armastatud-hinnatud-oodatud-tunnustatud Oti energianõudlikke tegemisi kaunite helide maailmas, läks espressomasin JURA Z6 üheks kuuks Oti kööki külla abikaaslaseks.

Läks ja vahetas välja senise pätikohvi, mis Oti hommiku-tegemistega siiani tihedalt sammu pidanud. Kaks normtassi igal hommikul – kord on kord. Must kohv meega!

Esimene tassitäis kulub Otil „algastme ärkamiseks“ helendava ekraani ees – uudiste, meilide ja facebook’i seltsis. Siis on juba piisavalt hakkamist, et minna vannituppa ja teha üks mõnus dušš. (Siinkohal ei söandanud meist keegi küsida, ehkki oleks väga! tahtnud, et – kas Ott vannitoas duši all laulab nagu teised lihtinimesed?)

Ja nüüd riietumise ja muu juba erksama toimetamise vahele veel ka teine tassitäis kohvi – ikka must ja meega. Ja päev võib alata, laulud võivad tulla, muusika võib kõlada.

JURA Z6 tegi Oti hommikud ladusasti mugavaks. Üks nupuvajutus ja hea kohv valmis, „…äärmiselt mõnus!“ Ja „…eriliselt suutis üllatada masina puhastamise lihtsus – masin ütleb ise ja täpselt, mida ja millal ta tahab“.

Ott ei ole eriti pikalt kohvivalmistamise üle juurelnud, ülinõudlikuks gurmaaniks end ei pea, aga – head kohvi armastab küll. „Värskelt jahvatatud oakohv on ikkagi parim!“ Tahaks siinkohal öelda, et, mhmh, nii gurmaanid ja tõelised kohvisõbrad end justnimelt väljendavadki – ei mingeid erilisi nõudmisi, aga – tahaks lihtsalt head.

Ja et Oti kohvitamine veel nende kahe hommikuse tassiga ei piirdu, vaid jätkub proovis, stuudios või lõuna ajal kohvikus, siis söandame meie superlaulja liigitada üsna tõsiselt arvestatavate kohvisõprade hulka.

Muusikat!
Ja head kohvi muidugi ka.

P.S. Vaata ka:
Peeter oja muljeid JURA J85 kohta
Stella K. Wadowsky muljeid JURA J85 kohta
Lenna Kuurmaa muljeid JURA J85 kohta
Mihkel Mattiseni muljeid JURA IMPRESSA Z9 kohta
Katrin Karisma muljeid JURA E6 kohta

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!