Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Mihkel Mattisen testis JURA IMPRESSA Z9: „ … einoh, kõik oli hästi!“

Postitatud

JURA IMPRESSA Z9 käis külakorda muusiku Mihkel Mattiseni peres ja veetis sääl pere kohviaega terve kuu. Seni kasutusel olnud kapslimasin vaatas seda kapi otsast pealt ja imestas koos pererahvaga, kuidas senine keskmine kohvitarbimine märgatavalt tõusis.

Mihkel ja elukaaslane Polina on igapäevased 1-2 tassi kohvi joojad, Mihkel eelistab kohvi mustalt, Polina cappuccinot. JURA läks külla ettenägelikult koos JURA piimakülmikuga, mis tegi Polinale cappuccino valmistamise võimalikuks ühe nupuvajutusega. Lihtne ja mõnus.

Enamasti jääb muusiku kohv ikka päeva esimesse poolde, aga kui hilistel õhtutundidel on esinemised ootamas, siis on kogu bändi tavapäraseks rutiiniks kujunenud, et esinema sõidetakse koos kohviga – kes võtab kodust kaasa, kes ostab tee pealt, igal juhul on kõigil kohvitops näpus.

Kohvimasina juures peab Mihkel oluliseks kolme asja: kohvi kvaliteeti – et oleks hea maitse ja paraja kanguse tasakaal, vahelduse võimalus – kui tahan, joon musta kohvi, kui tuleb isu, teen cappuccino ning mugavust – mina ainult vajutan nuppu, enam mugavam ei saagi kohvi valmistamine olla! Ja meeldivalt üllatas JURA eestikeelne menüü – käsitlemine ja arusaamine tõeliselt lihtne.

JURA-kuu avastus oli perele ka see, et kohvikus kohvi  juues tuli mitmel korral tõdeda, et kodus saab ikka palju paremat. Kohvikute tase on nende sõnul üsna kõikuv, kodus JURA tase aga mitte. „Kui endal selline masin käes, siis muidugi teed ise kõige paremat kohvi!“ – on Mihkli hinnang:  „ … einoh, midagi halba pole öelda, kõik oli hästi!“

Mhmh, mhmh. Meie meelest ka – kui on hästi, siis mis pikka juttu Sa siin ikka veeretad. Rahulolev inimene ei vehi kätega ega karju nagu ratta peal. Pigem vaatab aknast välja ja mõtleb mõnusaid mõtteid.

 

P.S. Vaata ka:
Stella K. Wadowsky muljeid JURA J85 kohta
Lenna Kuurmaa muljeid JURA J85 kohta
Peeter oja muljeid JURA J85 kohta

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!