Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Maailma kalleim kohv – Black Ivory Coffee

Postitatud

Kopi Luwak ehk tsiibetkassi seedekulgla läbinud kohv, on saanud endale konkurendi. Kui Kopi Luwak juba järele proovitud ja vajad uut adrenaliinilaksu, siis siin ta on – Black Ivory Coffee.

Tegemist on kohviga, mille maitset vääristavad elevandi seedeprotsessid. Kohvi väljatöötaja kasutab ainult araabika ube ja tänu elevandi seedeprotsessile eemaldub oast proteiini, mis vähendab kohvi mõrudust.

Unikaalse kohvi eest tuleb loomulikult maksta ka väärilist hinda. Seda suudavad maksta peamiselt 5-tärni hotellide superrikkad kliendid – tass elevandikohvi maksab 50 dollarit. Hinna ajab kõrgeks eelkõige asjaolu, et ühe kilo kasutuskõlbliku kohvi tootmiseks on vaja elevantidel „läbi töötada“ 31 kilo kohvi. Muide, ubade eraldamine muust elevandi väljutatavast toimub käsitsi – töö, mida nii mõnigi oma karjäärieelistuste tipus ei maini.

Elevandisõbrad nende tervise pärast muretsema ei pea – testid on tõestanud, et kohvide töötlemine loomadele kahju ei tee.

Kaspar Grossfeldt

Sarikoolitaja ja kohvigeenius.

24 postitust

Kui espresso esimene sõõm sisaldab kuni 1000 erinevat aroomiühendit, siis täpselt niipalju Kaspar neid tunneb ja kirjeldabki. Vahel meile tundub, et Kaspar luiskab, sest kuidas on see võimalik?

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!