Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

KAFO Tartu unelm on saanud teoks

Postitatud

KAFO Tartu unelm on saanud teoks ja on päriselt palju parem veel kui unistustes.

Ülihea asukoht armsa Tartu südames, südamega-südamlik salong ja millise kohvisüdamega inimesed Sind seal ootavad!

Jah, sinna tuleb Sul nüüd tõesti minna. Nii on. Lase ennast poputada iga ilmaga hea tuju, tassi parima kohvi ja mõnusa seltskonnaga ka siis, kui suurt ostusoovi ehk hetkel polegi. Oled väga oodatud külla absoluutselt iga kell.

Juuresoleva tiimi-pildi seletuseks mõni sõna nende Ülikooli tänava kohviinglite kohta, kellega varem või hiljem niikui nii tuttavaks saad.

 

Kohviingel Heddi-Liis, KAFO Tartu piirkonna juht

On 28-aastane, Lõuna-Eestis sündinud ja kasvanud neiu. Ülikool ja töö viisid 10-ks aastaks Tallinna pagendusse, aga tänu KAFOle on nüüd Tartumaal tagasi.

Ülikoolis õpitud psühholoogia üleminek kohvimaailma on olnud enam kui sujuv: Heddi-Liis on avastanud, et kohv on täiesti eraldi teadus – tal on tunne, nagu hetkel oleks omandamas KAFO-s teist magistrikraadi – hea kohv on äge ja süvenemisvääriline! Kui Heddi-Liis parasjagu hea kohviga ei tegele, on ta maal, niidab muru, lükkab lund – s.t. mida parasjagu vaja teha on, maal talle meeldib. Ja maal on hea kohv enne muruniitmist, enne lumerookimist just niisama oluline kui igapäevatöös KAFO Tartus. Heddi-Liis on see inimene, kes jääb miskipärast meelde ja kelle võtad oma südamesse, ise teadmatagi, miks. No mõni lihtsalt on selline. Kolleegide ühtse ja mõõdutundetu kiidulaulu jätame siin kirjutamata – tule ja Sa näed ise!

 


Kohviingel Mari-Anne, müügikonsultant

Mari on kahe(!) kõrgharidusega teatri-ja filmikunstnikust kohvigurmaan, kelle KAFO Tartu müügikonsultandiks maandumise peale töö- ja tervishoiuametnik ütleks: “…raiskasite maksumaksja raha ja teete sellist tööd??!!“ Mari-Anne nii e i arva! Ta naudib täiega seda mida teeb: alustab iga tööpäeva mõnusa varahommikuse trenniga, NB!, mille eelduseks omakorda on varahommikune tassitäis HEAD kohvi! Mari-Anne äratuskell heliseb 05.45, siis teeb ta tassijagu oma lemmikkohvi ja põhimõttelise loosungiga „ varane linnuke leiab tera“, läheb kogu päev liikvele. Ta on täiesti teadlik kohvi tervise-headest mõjudest – peavalu kaotamisest seedimise turgutamiseni – ja ei tee saladust, et lisaks tervislikkusele loovad maitse ja aroom tuju ja enesetunde ning häälestavad siinse (enamasti) madala taeva all absoluutselt parimale:) Kolleegid püüavad tema latte art oskustele järgi jõuda, aga siiani on Mari-Anne selles paraku parim. (Kui lähed KAFO Tartusse, siis küsi latte art cappuccino‘t temalt!!!)

 

Kohviingel Indrek, müügikonsultant

Oma esimesed 18 eluaastat veetis Elva mändide all – kool ja kodu ja laulmine ja… ega rohkem nagu väga seal midagi muud polnudki… Edasi kaheksaks aastaks Tallinna: õppimine Tallinna Pedagoogika Ülikoolis psühholoogia ja sotsiaalpedagoogika erialal. Kaheksa aastat küll, aga… lõpetamata see ikkagi jäi – aga plaan on lõpuks kunagi lõpuni viia! Tuli ajateenistus ja turvamehe amet ning peale kolme aastat turvamehena kannapööre kohvikusse teenindajaks! See viis omakorda barista ametini, mis on nüüd läbi tema paljude lemmikklubide ja -baaride baristana toonud KAFO-sse:)

Indrek ütleb, et kohv on kõikide tegemiste kõrval mänginud üliolulist rolli: psühholoogia tudengid olid omal ajal need vähesed, kes alt kohvikust suure kruusiga kohvi võtsid loengutesse kaasa ning oma ühistöid tehti pigem seltskonnaga samuti kohvikus kui vaikses raamatukogu nurgas. Turvamehena nõudsid pikad ööd lausa mitu kannu filtrimasina kohvi. Või siis päeval, sest süüa niikuinii ei jõudnud kui neid kaamerapilte jälgida tuli.

Kolleegid kiidavad Indreku organiseeritust ja süstematiseeritust – kõik on paigas ja rohkemgi veel.

 

Jens, tehnik-koolitaja

Tartu KAFO maiste probleemide korraldaja – mis rikki või mõistmatusse läinud, saab Jensi poolt parandatud ja ülendatud. Jens hindab adrenaliini rohketes kogustes. Tema suhe kohviga võib võrrelda auto ja kütusega, kohv on igapäevane kunst ja katsetamine! Jens tuli KAFO-sse seetõttu, et KAFO hindab kvaliteeti ja korrektsust ja et KAFO-le on oluline, mis jõuab lõpp-tarbijani. Jens on kindel, et tänu KAFO-le saab ta suurimaks kohvi-guruks ever ja annab oma teadmisi edasi paljudele kohvikirglikele inimestele. Kolleegid peavad Jensil silma peal nagu nooremal vennal ikka, aga räägivad temast aupaklikul toonil, kui mängu tuleb käsitöökohvi valmistamine. 🙂

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!