Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

KAFO on nüüd ka Tartu südames!

Postitatud

7.septembril 2017.a. avasime suurejoonelise kohvipeoga KAFO Tartu esinduse! Lõuna-Eesti suurimat kohvikeskust olid kogunenud uudistama nii Tartu linnapea Urmas Klaas kui ka KAFO koostööpartnerid, kliendid ja suurimad kohvisõbrad.

Uus KAFO kohvikeskus Tartus on suurima JURA espressomasinate valikuga ning erinevate kohvimaailma teenustega kohviesindus Lõuna-Eestis. Oleme seda tulekut ammu oodanud ning ka meid on juba ammu oodatud.

Lõuna-Eestis on meil ees suur hulk kohvisõpru, kellele oleme soovinud olla oluliselt lähemal. Lisaks on ka JURA hooldus nüüd mugavalt Tartus.

Teiseks tuleku põhjuseks on KAFO kui Eesti suurima kohvikoolitaja töö suur nõudlus. Nüüd on KAFO koolitused algajast kohvisõbrast kuni baristade täiendkoolituseni ka Tartu ja kogu Lõuna-Eesti kohvisõprade päralt. Tartu Cafe Truffe juhataja Alena Oja ütleb selle kohta, et “ Siin piirkonnas pole taolist kohvikeskust olnud ning meie jaoks tähendab KAFO Tartusse laienemine kohvimaailma lähemale kolimist, mis kindlasti toob kaasa ajavõidu nii uute kohvitrendidega tutvumisel kui ka kauba tellimisel. Saame edaspidi oma teenindajatele pakkuda KAFO kvaliteetseid baristade täiendkoolitusi otse Tartus.“

Tartu linnapea Urmas Klaas märkis oma tervituses KAFO perele, et tal on hea meel uue kohvikeskuse üle, kuna kohv ja kohvikultuur on alati kuulunud Tartu juurde. Klaas lisas, et Tartus paikneb Eesti üks vanimaid kohvikuid Werner ja kohvi joomisel on väga suur traditsioon.

KAFO kohvipeo tujuhoidja oli Eesti suurim kohvifänn Mr Michael Coffee. KAFO omakorda on oma fänni fänn – see mees mõistab heast kohvist mõndagi. 🙂 Küllap ilmub meie facebook‘i kontole tema ägedaid klippe edaspidigi.

Ja pole vist vaja öeldagi, et hea kohv voolas KAFO peoõhtul mõistagi ojadena, sest kõik meie müügisalongi espressomasinad olid külaliste käsutuses. Kuidas siis teisiti.

Vastvalminud kohvikeskuses ootame Sind nüüd kõige kohvivajalikuga, kohvivalmistusvahenditest ja värskest kohvist kohvitarkuste ja espressomasinate hoolduseni.

Oleme avatud E-R kl 10-18
Ülikooli tn 4

Astu sisse!

Hea kohv kõlbab juua kohe iga päev.

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!