Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

KAFO sisemeistrivõistlused 2014 võitis Janne!

Postitatud

Teist aastat toimunud KAFO sisemeistrivõistlustel panid end proovile kõik kafolased, et taaskord välja selgitada parimatest parim kohvitundja.  Sel korral võisteldi V60 koonusfiltriga kohvi valmistamises,  kus parima maitse ja täiusliku tasakaalu püüdis kohvitassi Janne.

I voorus võistlesid kõik 10 kafolast sama kohvisordiga, II vooru jõudnud tegid oma võistluskohvi enda maitse-eelistuse järgi, mille valisid välja seitsme erineva päritolumaa kohvi hulgast. Võitja kohv pärineb Etioopiast, Kongo farmist.

Võistlejaid hinnanud kolmeliikmelise žürii peakohtunik oli kohvikupidaja Niki Leskinen Soomest.

V60 koonusega kohvivalmistamine on jõukohane igaühele, kuid ideaalse tulemuse garanteerivad vee- ja kohvikoguse sobivaim suhe, hästi valitud kohvisort, koonusfiltrisse vee valamise kunst ning põhimõte “harjutamine teeb meistriks”!

World Brewers Cup maailmameistrivõistlustel on V60 koonusfilter üks vabalt valitavatest võistlusvahenditest ja on koos Aeropressiga baristade suurim lemmik.

Kui Sa soovid tõeliselt asjatundlikku ja parimat nõu HARIO V60 koonusega kohvivalmistamise asjus, siis – tule KAFO keskusesse ja küsi meie Jannelt!

bfsupport

78 postitust

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!