Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

JURA S8 mitmekordistas Lepatriinu „Coffee break“-e

Postitatud

Triinu Paomets, lõbusa artistinimega Lepatriinu, on loomingulisusest pakatav noor loojahing. Alati särav ja rõõmsameelne naine on niisama vaba käega nii lõuendil kui ukulelel  ja tema lauluhäält raadios kuuldes tunned selle järgmine kord kindlasti ära – selles võid kindel olla. Kuulates Triinu põnevaid helimaastikke akustiliste pillide ning elektrooniliste rütmidega, jäi meid ekstra kummitama Lepatriinu laul „Coffee break“, mis pani isegi meid! üsna üheselt järgmise kohvitassi järele mõtteid mõlgutama:

Meile südantsoojendava ja ülisobiliku kohvifilosoofilise pealkirjaga loos laulab Lepatriinu aja mahavõtmise tähtsusest, et märgata ja tähele panna detaile, mis hoogsa elutempoga võivad kaotsi minna. „Seda lugu võib tõesti pidada lausa elu soundtrack-iks“, muheleb Lepatriinu päikese käes rõdul kohvi nautides, kus enamus ta kohvitasse tühjaks saavadki.

Kohv valmis see kuu aega, mis JURA S8 Lepatriinu kodus veetis, tavapärasest kiiremini ja lihtsamini. Piisas paarist liigutusest masina värvilisel puutetundlikul ekraanil ning tassi voolaski üks viieteistkümnest! valikus olevast kohvijoogist – ja see pani Triinu tiivad ja meeled sumisema, mm-mm-mm! Enamasti oli see jook Lavazza Crema a Aroma ubadest mõnusalt vahune ja kreemjas cappuccino, mida võis vabalt juua hommikusöögi asemel. Päeva jooksul tuli “pausihetki-korraldavaid-nupuvajutusi” ette veel oma 2-3, mis andsid Triinu järgmistele tegemistele hea vahestardi ja vungi. Tassi viimane lonks joodud, kõlas Triinu suust energiline „…nüüd ma olen valmis, lähme teeme ära!“, ja siis mindigi “teele” – stuudiosse, raadiosse, pildistama, esinema. Või kuhu iganes Triinu tiivad teda viisid ja kus teda harva ilma kohvitassi või –topsita näha sai. Tõeline kohvifänn. (Nagu ka mõni lauluviis seda juba reeta võib, eks.) Samas tunnistas muusik elevusega, et selle kuu jooksul ta oma tavapärastesse kohvikutesse ja bensiinijaamadesse kohvi ostma enam ei sattunud, „…sest kodus sai ju parimat kohvi!“

Ja mitte ainult kohvi! Meeldiva avastusena leidis muusik, et JURA aitab oma kahe kuumaveevalikuga osavalt valmistada ka teejooke! Ei mingit teevee järel ootamist või vale temperatuuriga teevalmistamist, kus sa sellega. JURA vuras Triinu kodus täistuuridel ka siis, kui lauljat tabas pisuke tõbisus ja ergutavaid kohvipause asendasid turgutav-aromaatsed kellaviieteed.

Seega – võtkem Triinu eeskujul aeg järgmiseks kohvipausiks maha, vajutagem play-nuppu ja nautigem elu igat lonksu.

NB! Kauba peale soe soovitus Triinult – laulu saatel tantsida tühja kohvitassiga! Hoiab head tekkinud energiat ja viib elu edasi!

Soovime nii Triinule kui ka Lepatriinule sumedaid, erksaid ja igati häid kohvipause.

Laura Verte

KAFO kunstnik ja kohvisõber.

19 postitust

Kõik muutub lilleks, kust ta läbi astub. KAFO müügisaaliga juhtub seda alalõpmata. Ja kirjutab koletu hästi, kui kellegagi kord kohvist jutu peale saanud. Tema reportaažid loeme läbi enne hommikusi uudiseid.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!