Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Jaan Pehki esmatutvus JURA Z6-ga

Postitatud

Jaan Pehk ehk Orelipoiss on hinge pugevate sõnumitega laulude sõnaseadja-laulja-kitarrist-helilooja, kelle lood on puudutanud iga eestlast. Andekas ja armastatud trubaduur. Südantpuudutavalt soe ja kaunilt vaheda huumorimeelega. Revolutsiooniline oma sõnumite näilises pehmuses ja lihtsuses.

See meelitab ligi! Meelitab ja tekitab uudishimu. Kuidas Jaan midagi teeb ja mis ta millestki arvab. JURA Z6 libistas end laulja kööki ja vahetas üheks kuuks välja mokakannu kui senise hommikuse kohvitegija. Vahelduseks. Uudishimust.

Jaan pole mingi kohvisõltlane. Tema päevanorm on hommikul 1 tassitäis ja sellega ongi see kohvipäev kirjas. Mis ei tähenda, nagu see 1 tassitäis võiks olla tahes mis – see peab olema hea. „Kohv on minu jaoks mitte päris hommiku, aga selline hommiku-päeva käimatõmbajaks.“ Kohv aitab mõtted ritta seada, et suure mehe suuri tegusid täis päeva loomingutööle vunki juurde lisada.

Jaani esimesed kohvimälestused lähevad tagasi erilisse nõuka-aja perioodi, kui poest polnud saada muud kohvi peale roheliste robusta-ubade ja kui Jaani ema kodus ahjuplaadil neid rohelisi kohviube ise röstis, (nagu teisedki perenaised tol kaugel veidral ajal!) ning hiljem ära jahvatas.

Ubade kultus on sellest ajast aga jäänud ja Jaan toob siiani igalt reisilt vanematele kingituseks häid kohviube – eelistatult Itaalia kohviube. (Mhmh, noogutame tunnustavalt.)

JURA Z6 köögis mõjus meeldiva vaheldusena:„Hea tunne oli hommikul, kui tuli meelde, et ohh! mul on ju masin. Siis tegin jälle ühe mõnusa tassi kohvi.“ Lemmikuimaks kohvijoogivalikuks oli Jaanil latte macchiato, kuid ta ei sea endale rangeid piire ja ei välista õigupoolest ühtegi kohvijooki. Pikk menüü andis võimaluse proovida vägagi erinevaid võimalusi.

Kunagi ammu on Jaan proovinud ka maitsekohvisid, kuid mehe sõnul ei ole nende järgi ammu isu tundnud. „Eelistan tagasihoidlikumaid ja pehmemaid maitseid. Pean väga lugu  näiteks hoopis heast kakaost, mida oli JURA-ga lihtne valmistada – vajutad nupule ning mõnusalt vahune kuum piim on hetke pärast valmis.“

Kuu JURA’ga möödus kenasti, rohkesti sai kohvijookidega võõrustatud lugematul hulgal häid sõpru-tuttavaid. Ja kohvijoogid teenisid ikka ainult kiidusõnu ning pärimist, et millega siis täpsemalt tegu on?
„Masin on ju kaval ja hea, nii paljude funktsioonidega. Inimestele, kes on suured kohvijoojad, on see kodus tõesti mugav variant ning kohv, mis sealt masinast tuli, oli äärmiselt maitsev. Masin õigustab ennast igati – garanteeritud kohvielamus kindla peale!“

Ilusaid uusi laule ja head kohvi!!!

P.S. Vaata ka:
Lenna Kuurmaa muljeid JURA J85 kohta
Mihkel Mattiseni muljeid JURA IMPRESSA Z9 kohta
Katrin Karisma muljeid JURA E6 kohta
Ursula Rataseppa muljeid JURA F9 kohta
Ott leplandi muljeid JURA Z6 kohta
Getter Jaani muljeid JURA J85 kohta
Jan Uuspõld muljeid JURA Z6 kohta

 

Gerli Rand

Sarikirjutaja ja kohvisõltlane

41 postitust

Turundab head kohvi sellise hooga, et kohvisõprade arv kasvab peatamatult ja jube kiiresti. Mõjub magnetina uutele klientidele. Paljud teejoojad pöörduvad tema pärast kohviusku.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!