Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

HARIO uued kohvi- ja teenõud – puhas ilu koos puhta maitsega

Postitatud

HARIO uued klaasist ning oliivipuust tee- ja kohvikannud pakuvad Sulle esimese naudinguhetke juba lihtsalt peale vaadates – nii ilus!

Klaasist ja oliivipuust on valminud nõud, mida võib hoida igapäevaselt nähtaval ja anda edasi põlvest põlve – ajatu ehedus ja disain loovad enda ümber väärikat rahu nagu kallisasjad ammusest keisrikojast või muinasjutust – üks ilus lugu hakkab ennast ise jutustama veel enne esimese tassitäie valmistamist.

Jah, aga vaatamiseks pole nad loodud mitte – HARIO kohvi- ja teenõud on loodud parima maitse saavutamiseks. Nii nagu kord on loodud imeõhuke hiina portselan parima teemaitse nautimiseks, nii on ka HARIO nõude esmane ülesanne valmistada parima maitsega teed ja kohvi. Proovi!

HARIO nõudes on kõik looduslik ja ehe – klaas, oliivipuit, nahk. Disain järgib tee- ja kohvivalmistamise vajadusi. Nõud ei ole mõeldud pulmarahva teenindamiseks, vaid Sulle enesele (ja veel kellelegi olulisele) kallishetkede loomiseks.

HARIO presskannuga tasub teha erikohvi – kõik maitsed tulevad ekstra hästi välja ja kohviubade looduslikud õlid ei lähe kaotsi mitte. HARIO teekannud pakuvad võimalust kasutada sama teekogust korduvalt – ja ka teine tassitäis saab samahea, kui esimene.

Oskame HARIO tee- ja kohvinõusid Sulle väga ja väga soovitada.
Puhas ilu ja puhas maitse, mõttekalt kulutatud aeg.

Parimaid tee- ja kohvihetki Sulle!

Kaspar Grossfeldt

Sarikoolitaja ja kohvigeenius.

24 postitust

Kui espresso esimene sõõm sisaldab kuni 1000 erinevat aroomiühendit, siis täpselt niipalju Kaspar neid tunneb ja kirjeldabki. Vahel meile tundub, et Kaspar luiskab, sest kuidas on see võimalik?

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!