Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Dalla Corte – lepi parimaga!

Postitatud

Dalla Corte on espressomasin, mis kannab oma meistri nime. Oma nime annab meister vaid kord elus ja parimale, mille ta loonud on. Dalla Corte espressomasin on kohvimaailma Stradivarius – meistrite pill.

Dalla Corte kvaliteedi ja töökindluse taga on spetsialistid-tehnikud, kes on teinud espressomasina käsitlemise eriti lihtsaks ning loogiliseks. Ehkki masina disain on väljapaistvalt efektne, on Dalla Corte ülesehitus lähtunud kompromissitult ülimugavat ja mõistlikku kasutamist ning hooldust silmas pidades. Ei ühtegi ebamugavust, ebaloogilisust vaid välimuse pärast!

Jah, aga Dalla Corte rabavast välimusest ei saa siiski mööda minna mitte, sest oma espressomasina saad kujundada just selliseks nagu soovid – Sa valid ise Sulle sobiva masina korpuse värvi. NB! Mistahes värvi! Või hoopis mustad tahvliküljed, millele saad kirjutada kiirelt muutuva päevamenüü? Või joonistada mistahes fantaasiaid?

Dalla Corte juhtlause on MAKE IT BETTER – tee paremini! Sellesse lausesse mahub esiteks järjepidev ja kirglik innovatsioon – Dalla Corte ideed parema espresso nimel näivad olevat lõputu ressurss! Ja teiseks on juhtlauses Dalla Corte meeskonna kindel usk, et hea kohv saab muuta kogu maailma paremaks. Ja seda lausa mitmel moel: Dalla Corte võtab lisaks hea espressomasina tootmisele osa ka vastutusest kogu kohvitootmise “ökoloogilise jalajälje” eest. Dalla Corte projekt “Orangutan Utan” panustab vihmametsade hoidmisse ja taastamisse. Nii see lihtsalt peab olema, kui tahad teha paremini. Kõiges ja iga päev.

Sulev Pärt

espressomasinate arm ja hirm.

1 postitust

Sulevi sisemus on espressomasinatega sarnase ehitusega ja sellepärast arusaamatuid tehnilisi probleeme tema jaoks ei eksisteeri. Mutrid loksuvad teda nähes viuhti ise paika – päriselt ka.

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!