Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

MAZZER


MAZZER’i kaubamärgi looja on Luigi Mazzer. 1952.aastal alustas ta Itaalias Venezia lähedal kohviveskite tootmist, mis Itaalia turul kiiresti parimate staatuse saavutasid.

MAZZER on täiesti klass omaette: need veskid on mikromeetrilise sujuva jahvatusastmega, mis tähendab, et iga barista saab kohvijahvatuse seadistada just sellisele jämedusele, mis talle hea, õige ja täpne tundub. Ja veski jahvatab kohviube valitud astmest kinni pidades ülima ühtlusega. Veskit saab seadistada ülipeenest ülijämeda jahvatuseni. „Astmeta” jahvatus teeb sellest võimsast masinast tõelise partneri baristale, kes saab ise tunnetada parimat jahvatusastet. See unikaalne lahendus on patenteeritud.

MAZZER’i veskid on traditsioonilised dosaatoriga veskid, millede käsitlemine on ühelt poolt lihtne ja teiselt poolt kohvivalmistamise tõelist kunsti võimaldav. MAZZER veskid on oma töökindluse ja kvaliteedi tõttu maailma liidrid. Kui küsida kohviveskite parandusest, kui palju sinna tuuakse MAZZER’i veskeid, siis jääb see alla viie protsendi kõigist hooldusesse toodavatest veskitest.

MAZZER’i veskite hüüdnimi on “tank”. Nad on mõõtmetelt suured ja kaalult rasked. MAZZER’i professionaalsed kohviveskid on loodud HoReCa sektorile. Nad on loodud kestma suure koormusega ja kauaks. Väga hea jahvatuse tõttu on MAZZER’i veskeid rohkesti ka kodutarbimisse soetatud, aga koduköögi jaoks on nad tavaliselt siiski liiga suured ja võimsad.

MAZZER’i veskid on madala müratasemega. Üllatavalt madalaga oma võimsuse juures! Töötava veskiga kõrvuti saad teise inimesega juttu rääkida. Ja see ei ole kohvikupidajale sugugi mitte vähetähtis, ei klientide heaolu ega ka mitte barista igapäevaste töötingimuste kvaliteeti silmas pidades.

1960 -70-ndatel aastatel hakkasid MAZZER veskid levima kogu maailmas.1990-ndateks oli MAZZER’i kaubamärk jõudnud rohkem kui 50-sse, tänaseks juba rohkem kui 70-sse riiki.

2001.aastal valmistati rohkem kui 30 000 MAZZER’i kohvijahvatus-seadet.

MAZZER veskitele on omistatud ISO9001 sertifikaat, VDE tunnusmärk (Euroopa turul) ning ETL sertifikaat (USA ja Kanada turul) nende tööohutuse ning tervist mittekahjustavate materjalide kasutamise eest.

bfsupport

78 postitust

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!