Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

David Rio


DAVID RIO on San Franciscost, Californiast pärit auhinnatud esmaklassiline chai!

DAVID RIO chai ajalugu algab aastal 1996, kui Scott & Rio lõid erilise joogi, mis koosneb teest, hõrkudest vürtsidest ja magusatest maitselisanditest. DAVID RIO chai’s kohtuvad ja täiendavad teineteist Scott & Rio kaks suurt vaimustust ja inspiratsiooniallikat: India must tee piimaga ja Lääne traditsioonilised maitsenüansid.

DAVID RIO plaan keskenduda ühe toote, Elephant Vanilla Chai´ga, ainult Jaapani turule kukkus tohutu edu tõttu kolinal läbi ja turg laienes kiirelt Ameerikasse. Chai osutus nõutud kaubaks nii kodutarbijate kui hulgimüüjate seas. Tootevalik hakkas laienema – Elephant Vanillale lisandus vürtsisem Tiger Spice Chai ja rohelise tee baasil valmistatud chai Tortoise Green.

DAVID RIO tooted on tänaseks müügil rohkem kui 25 erineval maal.

DAVID RIO eesmärgiks on olla liider maailma chai- ja teetööstuses, luua kvaliteetsest toorainest unikaalseid maitseid, kus Ida traditsioon seguneb Lääne stiiliga. Tooraine valikul on määrav orgaanilisus ja pakenduses ökolahendused. Tähtsaim on kvaliteet kõiges – olgu tegemist tassi- või autokoormatäiega. Ja kõige tähtsam klient on iga klient.

DAVID RIO teeb koostööd mitmete loomakaitse organisatsioonidega, Tiger Spice Chai kaubamärk toetab Washingtoni loomaaias bengali tiigrit nimega Thor.

bfsupport

78 postitust

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!